Tilbud

Oppustelig Gymnastikmåtte Med Pumpe 800X100X20 cm Pvc Grøn | Sportsartikler Vidaxl Fitness & Konditionstræning

DKK 1049.76 DKK 576.00

Leder du efter en stor og professionel måtte til træning eller leg? Denne oppustelige gymnastikmåtte er et klogt valg. Den oppustelige måtte har uovertruffen styrke og holdbarhed, og den…

På lager

Compare
Varenummer: Q-7946.JG9776 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Leder du efter en stor og professionel måtte til træning eller leg? Denne oppustelige gymnastikmåtte er et klogt valg. Den oppustelige måtte har uovertruffen styrke og holdbarhed, og den er nem at tage med og puste op. Den kan også bruges i parker, skoler, sportsklubber mv.Denne træningsmåtte er lavet af PVC med høj densitet, og den er stødabsorberende, skridsikker og vandtæt, hvilket gør den perfekt egnet til at beskytte alle sportselskere. Gymnastikmåtten er alsidig og kan bruges indendørs til gymnastik, kickboxing, yoga, wrestling mv. Den er også egnet til udendørsaktiviteter såsom at flyde i swimmingpoolen eller på havet, leg på græsset mv. Pakken inkluderer desuden en pumpe til både nem opsætning og luftudtagning. Alle dele er pakket ind i en PVC pose for nem opbevaring og transport.
Farve: Grøn og grå
Materiale: PVC med høj densitet, PVC stof
Mål: 800 x 100 x 20 cm (L x B x T)
En pumpe medfølger

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Oppustelig Gymnastikmåtte Med Pumpe 800X100X20 cm Pvc Grøn | Sportsartikler Vidaxl Fitness & Konditionstræning”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmetoder: